Η Rely σας προσφέρει μοντέρνο σχεδιασμό και μετρήσιμα αποτελέσματα


Έχετε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα για να κρατήσετε τον χρήστη στην σελίδα σας.
Πως θα καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή του;
 • Με ξεκάθαρα μηνύματα που προσφέρουν στον χρήστη άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματά του.
 • Με ισχυρή παρότρυνση του χρήστη να ακολουθήσει το επόμενο βήμα.
 • Με μοντέρνο και απλό σχεδιασμό που δημιουργεί ασφάλεια και σιγουριά.

Σχεδιασμός και προγραμματισμός

Ο σχεδιασμός και προγραμματισμός μιας σελίδας δεν είναι απλά ένα "όμορφο" και λειτουργικό site. Είναι ένα προϊόν ολοκληρωμένο που βοηθάει στην επίτευξη του στόχου και εξυπηρετεί το online marketing και τις πωλήσεις της επιχείρησής σας. Ένα εύχρηστο, ευέλικτο και όμορφο αποτέλεσμα.

Στην Rely χρησιμοποιούμε πάντα τις τελευταίες τεχνολογίες σύμφωνα με όλα τα standards μιας σύγχρονης ιστοσελίδας.

Στην διαδικασία της δημιουργίας, σας προσφέρουμε παραπάνω από μια στοχευμένες λύσεις έτσι ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ανάγκες σας χωρίς να θυσιάσουμε την λειτουργικότητα της σελίδας. Η ομάδα μας κρατάει διαρκή επαφή καθ' όλη την φάση της δημιουργίας, έτσι ώστε να προσδιοριστεί η σωστή υποδομή και οι απαιτήσεις της ιστοσελίδας.

Μετά την φάση της δημιουργίας, η ομάδα μας σας εκπαιδεύει, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, στο διαχειριστικό μας σύστημα "Profiler™ v2.0" με το οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα όλο το περιεχόμενο της σελίδας σας (κείμενα, φωτογραφίες, δημιουργία καινούριων σελίδων κτλ).


Διαδικασία δημιουργίας μιας ιστοσελίδας

Το πρώτο βήμα στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή διαδικτυακής εφαρμογής είναι να καθορίσουμε τις ανάγκες που θέλουμε να καλύψουμε. Το όραμα, οι στόχοι και οι ανάγκες του πελάτη ή/και της επιχείρησής του είναι το σημείο εκκίνησης. Συλλέγουμε όλες τις πληροφορίες. Η τεχνική μας ομάδα τις αναλύει και καταλήγει στις πιο δημιουργικές προτάσεις εκμετάλλευσής των. Ακολουθεί ο σχεδιασμός του προϊόντος, εικαστικά και τεχνικά, ώστε να παρουσιαστεί στον πελάτη προς έγκριση.
Μετά την διαδικασία της έγκρισης έρχεται η υλοποίηση του προϊόντος με βάση τον σχεδιασμό που έχει ήδη γίνει. Ακολουθεί η παρουσίαση του έτοιμου προϊόντος στον πελάτη για τελικές ρυθμίσεις, βελτιώσεις. Το σημαντικό σε αυτό το βήμα είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε ριζικές αλλαγές που παρεμβαίνουν στην αρχική λογική της κατασκευής και διακινδυνεύουν την υλοποίηση της.
Αφού ολοκληρωθεί το βήμα της υλοποίησης, η ομάδα μας ελέγχει την εφαρμογή για κάθε πιθανή δυσλειτουργία (beta testing) και καταγραφεί τα δεδομένα προς συζήτηση και ανάλυση. Τέλος, η εφαρμογή παραδίδεται στον πελάτη για να κάνει τις τελευταίες δοκιμές πριν ετοιμαστεί προς παρουσίαση στο κοινό.
Κατά την διάρκεια της λειτουργίας της εφαρμογής σε κανονικές συνθήκες (live) αν παρόλα τα παραπάνω παρουσιαστούν ατέλιες διορθώνονται αμέσως και παρακολουθούνται για πιθανές επιπλοκές.

Τα προϊόντα μας

 • Εταιρική Παρουσίαση
  Ένα εταιρικό website ως βασικό στόχο έχει να προβάλει την επιχείρησή σας Online. Να προβάλει τις δραστηριότητες, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρησή σας σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από ότι με οποιουδήποτε είδους έντυπη διαφήμιση. Η φιλοσοφία, η δομή, οι τρόποι επικοινωνίας και οι στόχοι σας είναι μόνο μερικές από τις πληροφορίες που μπορείτε να προβάλετε μέσα απο αυτού του τύπου τα websites.
 • Προϊοντική Παρουσίαση
  Ένα προϊόντικό website είναι ένα οnline κατάλογος των προϊόντων σας. Σας δίνεται μια ξεχωριστή σελίδα για κάθε προϊόν, με δικό του φωτογραφικό υλικό σε μορφή άλμπουμ, με περιγραφή και με παρουσίαση των χαρακτηριστικών του. Με αυτόν τον τρόπο παρουσιάζετε τα προϊόντα σας σε μια τεράστια ομάδα ανθρώπων 24/7 και αυξάνετε την προβολή σας χωρίς επιπλέον προσπάθεια και κόστος.
 • E-shop χονδρικής / λιανικής
  Το ηλεκτρονικό κατάστημα (χονδρική ή/και λιανικής) είναι στην ουσία ένα υποκατάστημα της επιχείρησή σας με το ελάχιστο δυνατό κόστος αλλά με απεριόριστες δυνατότητες. Ανοικτό όλο το 24ωρο. Προβάλει, προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και τα πουλάει ταυτόχρονα.
 • Tailor-Made Εφαρμογές
  Ειδικές custom εφαρμογές που εξυπηρετούν εσάς και την επιχείρησή σας και δεν μπορείτε να τις βρείτε στην αγορά έτοιμες ή αυτές που υπάρχουν δεν σας καλύπτουν. Μερικά παραδείγματα είναι: εφαρμογές διαχείρισης μεσιτικού γραφείου, διαχείρισης στόλου αυτοκινήτων ή μηχανών, διαχείριση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, online CRM. Πείτε μας τι θέλετε να κάνετε και εμείς θα βρούμε τον τρόπο.

Δεν δημιουργούμε απλώς ιστοσελίδες, προσφέρουμε αξία, παράγουμε κέρδος.

Πως σας φαίνεται αυτο;