Σύστημα Μαζικής Αποστολής Newsletter WebMailer®

To WebMailer® είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα μαζικής αποστολής newsletter σε δυνητικούς και υφιστάμενους πελάτες.

Ιστορικών αποστολών

Διαθέτει λίστα με όλες τις καμπάνιες που έχουν αποσταλεί με αριθμό παραληπτών, ημερομηνία αποστολής, αριθμό ανοιγμάτων και αριθμό clicks. Επίσης υπάρχει ειδικό κουμπί για να κλωνοποιήσεις όποια καμπάνια επιθυμείτε και ειδικό κουμπί για να την διαγράψετε. Παρέχει σύστημα RSS για αυτόματη ενημέρωση όπου και να βρίσκεστε χωρίς να χρειαστεί να κάνετε login.

Ιστορικό Αποστολών για το σύστημα μαζικής αποστολής newsletter
Λίστες αποστολών για το σύστημα μαζικής αποστολής newsletter

Πολλαπλές λίστες παραληπτών με δυνατότητα εισαγωγής από αρχείο MS EXCEL

Διαχειριστείτε τις λίστες και τους παραλήπτες σας με ευκολία. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες λίστες επιθυμείτε και να εισάγετε τους παραλήπτες είτε με copy/paste από οπουδήποτε, είτε με εισαγωγή κάποιου αρχείου MS-EXCEL. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορείτε να αφαιρέσετε και παραλήπτες από τις λίστες σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε custom fields για κάθε λίστα, να ενεργοποιήσετε single ή double opt-in, να φτιάξετε δικό σας subscribe και unsubscribe σελίδα επιβεβαίωσης, ειδικά email για να ευχαριστήσετε αυτούς που εγγράφηκαν ή να αποχαιρετήσετε αυτούς που έκαναν unsubscribe.

Αναλυτικά στατιστικά της κάθε καμπάνιας σε πραγματικό χρόνο

Σε κάθε καμπάνια που αποστέλλεται υπάρχουν στατιστικά σε πραγματικό χρόνο και με όμορφα διαγράμματα. Σας βοηθάει με μια ματιά να σχηματίσετε άποψη για την πορεία της καμπάνιας και να πάρετε περαιτέρω αποφάσεις.

Αναλυτικά στατιστικά σε πραγματικό χρόνο για το σύστημα μαζικής αποστολής newsletter
Κειμενογράφος για το σύστημα μαζικής αποστολής newsletter

Εύκολος κειμενογράφος τύπου "WORD"

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Webmailer® είναι η εργαλειοθήκη του editor που έχει όλα όσα θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε το δικό σας newsletter. Αν ξέρετε να χρησιμοποιείτε το MS Word δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα. Με αυτόν τον editor μπορείτε πλέον να ανεβάσετε και attachment στα newsletter σας.

Ευέλικτες χρεώσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας

Η χρεώσεις της υπηρεσίας βασίζονται στην ποσότητα των emails που έχετε να στείλετε και η χρέωση γίνεται ανά παραλήπτη, ενώ υπάρχει ένα εφάπαξ κόστος για κάθε αποστολή ανεξαρτήτως αριθμού παραληπτών. Για να αναλυτικές χρεώσεις επικοινωνήστε μαζί στο [email protected]

Ασφάλεια και εγγυημένη παράδοση των newsletter σας

Όταν απαιτείται από μια εφαρμογή/ιστοσελίδα, χρήση μεγάλο όγκου δεδομένων multimedia (εικόνες, φωτογραφίες, video, αρχεία) η εταιρία μας χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Amazon AWS. Το πλεονέκτημα αυτής της υπηρεσίας είναι το κόστος της μεταφοράς μεγάλο όγκου δεδομένων αλλά και η ποιότητα παράδοσης τους. Σε περιπτώσεις εφαρμογών/ιστοσελίδων με μεγάλο traffic, χρησιμοποιούμε την υπηρεσία S3 της amazon καθώς και το CloudFront CDN για περιπτώσεις διαμοιρασμού δεδομένων από πολλά σημεία της γης για μεγαλύτερη ταχύτητα διαμοιρασμού σε διεθνείς χρήστες λόγο πολλαπλών nodes της Amazon.


Open Rate για το σύστημα μαζικής αποστολής newsletter

Στατιστικά Αποστολής:

Αναλυτικά στατιστικά αποστολής. Πόσοι το άνοιξαν, πόσοι δεν το άνοιξαν, πόσοι έκαναν click σε κάποιο link που υπήρχε μέσα στο newsletter σας.

Unsubscribe rate για το σύστημα μαζικής αποστολής newsletter

Στατιστικά Παραληπτών:

Αναλυτικά στατιστικά παραληπτών. Πόσοι έκαναν unsubscribe (διαγράφηκαν από την λίστα), πόσα emails δεν έλαβαν το newsletter για τεχνικούς λόγους, πόσοι το έκαναν spam.

Country analysis για το σύστημα μαζικής αποστολής newsletter

Γεωγραφική Παρακολούθηση:

Αναλυτική γεωγραφική παρακολούθηση. Σε ποιες χώρες και πόσοι άνοιξαν το newsletter σας.

Γραφήματα για το σύστημα μαζικής αποστολής newsletter

Γραφήματα:

Εξαιρετικά γραφήματα που απεικονίζουν όλα τα προηγούμενα στατιστικά σε αναλογικούς δείκτες ώστε με μία ματιά να έχετε σαφή εικόνα της αποστολής σας.