Σύστημα διαχείρισης ακινήτων BrokerΣ®

To BrokerΣ® είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ακινήτων και μεσιτικής υποστήριξης ακινήτων. Είναι ένα μεσιτικό πρόγραμμα οργάνωσης Μεσιτικών Γραφείων, Εταιρειών Real Estate & Εκτιμητών

Multi-user login:

To σύστημα διαχείρισης ακινήτων BrokerΣ® έχει την δυνατότητα σύνδεσης & χρήσης πολλαπλών χρηστών διαφορετικών διαβαθμίσεων. Ο λογαριασμός του διαχειριστή (administrator) έχει πρόσβαση σε όλα τα ακίνητα, ενώ οι υπόλοιποι χρήστες έχουν πρόσβαση στα ακίνητα τους μόνο.

Αναζήτηση ακινήτου με κωδικό:

Στο σύστημα διαχείρισης υπάρχει μια πολύ δυνατή μηχανή αναζήτησης με τεχνολογία AJAX. Όλα τα ακίνητα παίρνουν ένα κωδικό από το σύστημα και με βάση αυτόν γίνεται όλη διαδικασία από εκεί και μετά. Με αυτόν τον κωδικό κάνεις αναζήτηση για επεξεργασία, προσθήκη εικόνων, στοιχείων του ακινήτου, διαγραφή, κλωνοποίηση (με ή χωρίς φωτογραφίες).

Καταχώρηση νέου ιδιοκτήτη κατά την δημιουργία του ακινήτου:

Κατά την καταχώρηση ενός ακινήτου υπάρχει η δυνατότητα επιλογής σύνδεσης με κάποιον υπάρχοντα ιδιοκτήτη (διαχειριστή) ή δημιουργία κάποιου νέου, χωρίς να αλλάξετε καν σελίδα. Αυτό κάνει την καταχώρηση ενός ακινήτου μια πανεύκολη διαδικασία.

Πολλαπλές επιλογές και εύκολο user interface:

Το κάθε ακίνητο έχει όλες τι πιθανές επιλογές καταχώρησης που μπορεί να χρειαστεί κάποιος μεσίτης, από τετραγωνικά μέτρα μέχρι συντελεστή δόμησης και επιλογές κλίσης οικοπέδου. Συνολικά παρέχονται 140 διαφορετικές επιλογές ανάλογα με τον τύπο του ακινήτου.

Σύνδεση με τις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης ακινήτων:

Καταχωρώντας τα ακίνητα στην βάση δεδομένων του BrokerΣ® αυτόματα αποστέλλονται στις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης ακινήτων. Κάποιες από αυτές είναι το property της Χρυσής Ευκαιρίας, το tospitimou.gr, το spitogatos.gr και το spiti24.gr