Τι είναι το mobile development?

Το mobile development είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας ιστοσελίδας ή μιας ειδικής εφαρμογής που προορίζεται για χρήση σε φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablets, phablets κτλ). Η υπηρεσία αυτή αφορά νέες και υπάρχουσες ιστοσελίδες και προσφέρει την δυνατότητα στους διαχειριστές να επεκτείνουν τις δυνατότητές των σε φορητές συσκευές.

Γιατί είναι σημαντικό να έχω μια mobile σελίδα?

Στις μέρες μας, η χρήση του internet γίνεται σε εκατοντάδες διαφορετικές συσκευές η πλειοψηφία των οποίων είναι φορητές (Tablets, κινητά τηλέφωνα, netbooks, phablets). Είναι σημαντικό να προβάλλετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την εταιρική σας παρουσίαση σε χρήστες φορητών συσκευών. Μερικοί λόγοι για να έχετε έναν ιστότοπο "φιλικό" σε φορητές συσκευές είναι οι εξής:

 • Οι παραδοσιακές ιστοσελίδες δεν είναι σχεδιασμένες για προβολή σε φορητές συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης θα δυσκολευτεί πολύ να πλοηγηθεί και να πάρει την σωστή πληροφορία από την φορητή του συσκευή.
 • Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις φορητές τους συσκευές για την πρόσβαση στο διαδίκτυο.
 • Τουλάχιστον οι μισές αναζητήσεις που γίνονται σήμερα στο διαδίκτυο για εύρεση τοπικού προϊόντος είτε υπηρεσιών, πραγματοποιούνται από φορητές συσκευές.
 • Οι mobile σελίδες κατατάσσονται ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης όπως η google.
 • Οι mobile σελίδες είναι γρήγορες και κάνουν εύκολη την πλοήγηση του χρήστη.
 • Σας βοηθάει να προσελκύσετε καινούριους και παλαιούς πελάτες δίνοντας τους την πληροφορία που αναζητούν διαμορφωμένη ειδικά για φορητή συσκευή.
 • Οι mobile σελίδες κάνουν τους επισκέπτες να βρίσκουν εύκολα την επιχείρησή σας με ένα κλικ.
 • Οι χρήστες θα είναι πιο πιθανό να επανέλθουν όταν είναι σε θέση να βρουν αυτό που χρειάζονται ειδικά διαμορφωμένο για φορητές συσκευές. Όταν οι χρήστες κινητών επισκεφτούν μια ιστοσελίδα που είναι παραμορφωμένη, θα κάνουν μια υποσυνείδητη σημείωση στο μυαλό τους για να μην ξανά επιστρέψουν ποτέ.
 • Σας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας, από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν ακόμη πρόσβαση στα ισχυρά πλεονεκτήματα του mobile marketing.
 • Είναι εύκολο να παρακολουθείτε την mobile ιστοσελίδα σας με δωρεάν αναφορές και αναλυτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα με τις περισσότερες φορητές πλατφόρμες.
 • Ενσωματώνοντας τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Twitter και το YouTube για φορητές συσκευές, θα βοηθήσει να αυξήσετε τους επισκέπτες σας ακόμη περισσότερο.
 

Τι σας προσφέρουμε εμείς

Εφαρμογές Κινητών

Υλοποιήστε την κάθε επιθυμία και ιδέα σας μεταφέροντας την σε μια αληθινή εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη για τις περισσότερες πλατφόρμες φορητών συσκευών (iOS, Android) και κερδίστε από τις πωλήσεις της. Επίσης, έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε εφαρμογές από την υπάρχουσα web-εφαρμογή ή βάση δεδομένων σας με την χρήση του API της εφαρμογής σας (εάν υπάρχει).

Responsive website design

Σε συνδυασμό με την web εφαρμογή η ιστοσελίδα που σας προσφέρουμε έχουμε την δυνατότητα, με ειδική μελέτη πάνω στο αντικείμενο σας, να την μετατρέψουμε σε mobile έκδοση έτσι ώστε να είναι δυνατή η ανάγνωση της πληροφορίας της σελίδας ή της εφαρμογής απο φορητές συσκευές. Το καλύτερο παράδειγμα είναι αυτή η ιστοσελίδα που βρίσκεσθε αυτήν την στιγμή, δοκιμάστε να την επισκεφτείτε από μια φορητή συσκευή.

Mobile website design

Έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε έναν website αποκλειστικά για φορητές συσκευές εκμεταλλευόμενοι όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση.

Έχετε ήδη ιστοσελίδα?

Πατήστε εδώ για να δείτε πως φαίνεται στις περισσότερες φορητές συσκευές

Γίνε πρωτοπόρος

Συνεργαστείτε μαζί μας