icon Testimonial


Nickvardavas.com

Η δημιουργία της ιστοσελίδας μου ήταν σχέδιο εδώ και πολύ καιρό. Όταν αποφάσισα να το υλοποιήσω συνειδητοποίησα ποσο δύσκολο ειναι κάτι τέτοιο χωρίς τους σωστούς συνεργάτες. Ενώ είχα το περισσότερο υλικό έτοιμο δυσκολεύτηκα παρα πολύ να βρω τους σωστούς ανθρώπους να κάνουν το όραμα μου εικόνα και πιστέψτε με δοκίμασα αρκετούς.
Στάθηκα τυχερός και το εννοώ που γνώρισα τα παιδιά της Rely τον Γιώργο και την καταπληκτική ομάδα του. Απο την πρώτη συνάντηση με έκαναν να νιώσω σιγουριά.
Μόνο ο συνδυασμός ενός επαγγελματία που 1) Νοιάζεται 2) Εχει πάθος με αυτο που κάνει και 3) Ειναι πλήρως ενημερωμένος με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο σε συνδυασμό με πολύ υψηλό γνωστικό επίπεδο, μπορεί να το κάνει αυτο. Τα παιδιά ήθελαν να μου κάνουν διάφορες προτάσεις για το στήσιμο της σελίδας. Δεν υπερβάλλω όμως όταν λέω ότι ενθουσιαστηκα με όλες και κράτησα την πρώτη. Δεν το θεωρώ τυχαίο αλλά αποτέλεσμα ενός ανθρώπου με το ταλέντο να μπορεί να μετατρέψει σε εικόνα αυτο ακριβώς που εχει σκεφτεί ο πελάτης του. 
Rely team rocks! Δεν θα μπορούσα να το είχα κάνει χωρίς εσάς.
Ευχαριστώ!!


Νίκος Βαρδαβάς
Personal Trainer